Even voorstellen

 

Mijn naam is Malou Etienne Moespot, geboren op 12 april 1990 te Lochem. Ik ben op dit moment woonachtig in Harderwijk. Van 2002 tot en met 2006 zat ik op het VMBO-TL. In het jaar 2006 ben ik gestart met de HAVO. De HAVO was, door omstandigheden, voor mij geen groot succes. Alleen het vak beeldende vorming/kunst ging mij goed af. Na een jaar, slechts de kunstvakken te hebben gevolgd, stopte ik met de HAVO. Ik heb van 2007 tot en met 2011 de opleiding 'Leisure and Hospitallity' gevolgd op het ROC te Apeldoorn. Ik ben vanaf 2012 tot op heden werkzaam bij de overheid. Naast het drukke werkleven haal ik mijn ontspanning uit het schilderen. In de tijd dat ik op het VMBO-TL zat kwamen mijn creatieve kanten al naar boven, maar hier heb ik verder nooit wat mee gedaan. Sinds het begin van 2016 ben ik weer creatief bezig. Ik schilder in de moderne stijl en probeer hier en daar wat nieuws uit. Ik volg af en toe ook een work-shop bij verschillende kunstenaars, zodat ik nieuwe technieken kan toepassen in mijn eigen werk. Tevens lees ik veel over kunst en probeer ik zelf nieuwe technieken uit. Hierdoor ontstaan er soms bijzondere creaties.  

Mijn werk bestaat vooral uit vrolijke kleuren en vrolijke vormen. Ik kan het beste uit de voeten met het schilderen van dieren, maar naast dieren schilder ik gewoon waar ik op dat moment zin in heb. 

Ik wil graag iets meer met kunst/schilderen gaan doen en heb in 2016 besloten om mijn eigen online galerie te starten met de naam: 'artbyme'.